Akupunktur mod hedeture

Antiøstrogener er for nogle brystkræftpatienter en uundværlig del af den samlede behandling. Desværre kan de også give gener i form af kunstig overgangsalder og forværring af hedeture.

En del kvinder må op om natten og skifte nattøj og sengetøj, da de er gennemblødte. Den afbrudte søvn medfører uoplagthed, træthed og forringet livskvalitet.

Nyere undersøgelser har vist, at 5 ud af 6 kvinder har god effekt af akupunktur. Hedeturene blev halveret med den angivne behandling og nattesøvnen forbedret. Effekten varede ved selv 12 uger efter endt behandling.

Akupunkturen har ingen vedvarende bivirkninger og kan gives på alle tidspunkter i behandlingsforløbet. Rådfør dig gerne med egen læge, om akupunktur må anvendes i din situation.

Der er kun få sygehuse i Danmark, som har integreret behandlingen af akupunktur. I min praksis har jeg mødt kvinder, som har haft god effekt af akupunktur mod svedeture. De oplyser også om større overskud, da nattesøvnen igen bliver sammenhængende. Behandlingen består af 5 behandlinger i alt, typisk fordelt på 3-5 uger.

Kontakt mig, hvis du mener, det er noget, jeg kan hjælpe dig med.

Kontakt mig gerne for at høre, om behandlingen er noget for dig.