Akupunktur

Akupunktur anvendes ved at stikke tynde nåle ind i musklerne. Der er god effekt ved behandling af de fleste former for muskel- og ledsmerter i bevægeapparatet. Jeg er uddannet i medicinsk akupunktur gennem Dansk selskab for akupunktur i fysioterapi og har flere års erfaring med positiv effekt på:

  • Veldefinerede smertetilstande i muskler og led
  • migræne
  • spændingshovedpine
  • kvalme
  • hedeture

Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen tager mellem 10-25 min. Undervejs kan du måske mærke en ”varme”, en ”prikken” eller måske endda en sovende fornemmelse. Behandlingen må ikke gøre ondt. Antallet af nåle varierer, men aldrig mere end 12 nåle ad gangen. Efter 2-3 uger svarende til 4-6 behandlinger kan de positive effekter vise sig som lindring af symptomer og smerter, bedre nattesøvn, og bedre fysisk formåen.

Er der risiko forbundet ved behandling af akupunktur?

Ja, det kan der være. Man kan føle træthed og få kortvarig opblussen af symptomerne lige efter endt behandling. Der er også enkelte tilfælde, hvor akupunktur bør anvendes med omhu eller helt undgås. Er du i tvivl; kontakt da egen læge, eller kontakt mig for at høre nærmere.

Kontakt mig gerne for at høre, om behandlingen er noget for dig.

kupunktur bør anvendes med omhu eller helt undgås. Er du i tvivl; kontakt da egen læge, eller kontakt mig for at høre nærmere.

Kontakt mig gerne for at høre, om behandlingen er noget for dig.