Fysioterapi til rygsmerter

Lændesmerter er oftest ufarlige, og i langt de fleste tilfælde kan problematikken afhjælpes med viden og simple, men effektive øvelser.

Anbefalingerne opfordrer dig til at fortsætte med dine dagligdage gøremål. Fysisk træning under vejledning og manuel behandling kan være til gavn for dig. Manuel behandling bør give dig bedring i løbet af kort tid. Oftest fjernes problemet ikke alene ved manuel behandling, og så må der findes andre muligheder.

Nyopståede lændesmerter gør man sjældent noget ved, da smerterne typisk aftager efter et par uger. Hvis smerterne varer ved mere end 3 måneder, kræver det en mere helhedsorienteret og specialiseret tilgang. En tilgang, jeg har mange års praktisk erfaring med fra kommunal genoptræning samt uddannelse indenfor nyeste viden om smertevidenskab.

Din egen indsats er altafgørende, og jeg hjælper dig til at forstå problemet og årsagerne til dine smerter, så du bliver i stand til at håndtere din situation og forebygge tilbagefald.

Ved grundig undersøgelse af din ryg og udredning af dine smerter danner vi et overblik over din samlede situation. Jeg afsætter god tid til at lytte til din situation, inden vi drøfter behandlingsmulighederne og prognoserne.

Du vil blive udstyret med øvelser og en plan, der indeholder både fysiske og kognitive øvelser.

Kontakt mig gerne for at høre, om behandlingen er noget for dig.
Mail lena@fin-fysio.dk eller 22149724.